Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Socialistiskt forum 2017

25 november 2017

Socialistiskt forum 2017 arrangeras  med tema ”Valet” – kom och besök det bord som vi delar tillsammans med vår vänförening AKS – Arbetarnas kulturhistoriska sällskap.

 

För 16:e året i rad bjuder ABF Stockholm och LO-distriktet Stockholms län in till socialistiskt forum den 25 november: Sveriges största forum för vänsterdebatt.

Med ett år kvar till valet står Sverige inför många strategiska vägval. Om vi blickar in i framtiden – ett år från nu – så vet vi inte vilken regering vi kommer att ha, vilka partier som kommer att ingå i den eller vilken politisk agenda som kommer att råda.

Fascistiska strömningar växer i stora delar av världen och utmanar allt det som fackföreningsrörelsen, den politiska vänstern och andra progressiva rörelser åstadkommit – allt som vi tar för givet i ett demokratiskt samhälle. Valåret 2018 kan bli avgörande för om den fascistiska rörelsen lyckas koppla ett ännu starkare grepp om Sverige eller om vi kan vända utvecklingen. För den breda vänstern finns alla möjligheter att sätta agendan för vilka frågor som kommer att prägla både valrörelsen och den politik som bedrivs efter valet.

Tema för årets socforum är därför ”Valet”.

[…]

Källa: http://abfstockholm.se/event/2017/11/socforum-2017/

 

PDF: 685,49 KB Program_Socialistiskt_forum_2017

Detaljer

Datum:
25 november 2017
Evenemang Taggar: