Basar – möbler säljes och böcker bortskänkes


Inför den stundande flytten till Flemingsberg passar vi på att sälja möbler och inventarier. Vi kommer att  skänka bort material och böcker som vi inte kommer att kunna eller vilja ta med oss i flytten. Se bildspelet nedan för några exempel på material som kommer att säljas och bortskänkas.


Vad säljs? Möbler och inventarier kommer att säljas till en symbolisk summa. Det rör sig om stolar, bord, hyllor, skåp, fåtöljer och lampor.

Vad skänks bort? Övertaliga affischer, gem, pärmar, böcker, broschyrer och biblioteksmaterial som exempelvis registeraskar.  Ett begränsat antal fanor och flaggor kommer likaså att skänkas bort.

När? I dagarna tre, 24-26 september, från måndag till och onsdag håller vi upp dörrarna mellan klockan 13.00 och 19.00. 

Var? Adressen är som tidigare, Upplandsgatan 4.

Hur? För transport av större kollin, möbler exempelvis, ansvarar den hugade spekulanten. Begränsade parkeringsmöjligheter finns utanför institutionen. Det finns begränsat med plastpåsar, så ta med en egen pappers- eller plastpåse för böcker och och mindre inventarier.

Reservera möbler? Ja, du kan reservera möbler på måndagen, för avhämtning på tisdagen. På onsdag ska allt material vara borta. Prata med personalen på plats, på måndag. Det går inte att reservera via mail utifrån bilderna nedan, de tjänar endast som exempel på vad som kommer finnas till försäljning och vad som kommer att skänkas bort.