Seminarium: Demokrati bortom politiken


  • Ingår i Huddinge demokratidagar 14-18 oktober 2013

Presentation av utställningen ”Demokrati i rörelse” och föredrag av fil. dr. Anna Friberg från Mittuniversitetet och författare till avhandlingen ”Demokrati bortom politiken, en begreppshistorisk analys av demokratibegreppet inom Sveriges socialdemokratiska arbetareparti 1919-1939”.

Fri entré men biljett krävs. Biljetter delas ut på biblioteket en vecka innan programmet. Från samma tidpunkt kan biljetter även läggas undan per telefon och ska hämtas senast en timme innan programmet börjar. Högst två biljetter kan bokas per person. Telefon 08-535 305 03. Utställningen finns på huvudbiblioteket hela veckan.

Arrangör: Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek och Huddinge kommun, kultur- och fritidsförvaltningen.
Plats: Huddinge Huvudbibliotek, Kommunalvägen 28A.