”Systrar, kamrater” mest populär i affischkampanj


ARABs affischkampanj går fantastiskt bra! Vi har redan passerat 500 bokningar och då är det två dagar kvar av kampanjen. Har du inte köpt någon affisch än så finns chansen till och med den 10 december!

En grupp kvinnor, målade i rosarött och blått, från s-kvinnors affisch "Systrar, kamrater", som är med i ARABs affischkampanj. Bilden är signerad Ribrant.
Utsnitt från affischen ”Systrar, kamrater”. Bild: Katarina Ribrant

Här kan du se alla affischerna!

I ARABs julkampanj kommer vi att låta trycka upp sex av arbetarrörelsens klassiska affischer, av de femton som ursprungligen fanns att välja mellan. Och med bara två dagar kvar av kampanjen är det några affischer som har dragit iväg med ett stort antal bokningar. Om du vill vara säker på att få en affisch så är det ingen högoddsare att det är dessa som kommer att gå iväg till tryck. Speciellt har S-kvinnors ”Systrar, kamrater” och VPKs ”Fånga hajarna” varit populära, med nästan lika många röster som de övriga tillsammans. Och vem vill inte fira jul tillsammans med dessa fina?

Topplistan (antal bokningar) 8/12

  1. Systrar, kamrater (nr 6): 116
  2. Fånga hajarna (nr 1): 84
  3. Ådalen 1931 (nr 7): 55
  4. Karl Marx (nr 12) 57            
  5. Spanska inbördeskriget (nr 10): 45
  6. Rättvisa åt arbetarne och småfolket (nr 13): 37      

Tack till alla er som har engagerat er och bokat affischer!