Så svarar vi i telefon över jul och nyår


Så här ser ARABs telefontider ut över jul och nyår. Observera att institutionen har fortsatt stängt för besökare till och med den 1 februari 2021 i enlighet med folkhälsomyndighetens råd. Därefter fattas ett nytt beslut.

Hembiträden har fri eftermiddag
En ledig eftermiddag under julhelgen. Morgonbris arkiv, ref kod 1810.

ARABs telefonväxel stänger den 23 december och öppnar igen den 12 januari 2021. Där kan du nå oss för allmänna frågor.

Forskarexpeditionen håller helt stängt från och med den 18 december 2020 fram till den 12 januari 2021. Under den tiden besvarar vi varken telefonsamtal eller mejl. Om du har frågor om beställningar av arkiv- och biblioteksmaterial, mejla till forskarexpedition[a]arbark.se i god tid före den 18 december.

God helg!